+45 58 53 14 14 schiffs@schiffs.dk

Pas på dine tænder

SÅ HOLDER DE HELE LIVET

Vores behandlinger

Her på siden finder du til link til de mest typiske behandlinger vi udfører i hyggelige omgivelser på vores klinik.

Velkommen til – skulle du ikke finde det du søger, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os.

Du kan finde vores behandlinger her på siden:

Kontakt os

Ring 58 53 14 14

Ny patient?

Opret dig på vores online booking her

Book nu

Allerede oprettet - så book tid her

Udtalelser fra tilfredse patienter

Helt igennem fantastisk tandlæge

★★★★★

Den bedste jeg har været hos og så er de rigtig gode til at håndtere en som jeg, der er vanvittigt tandlægeskræk.

Pia Lunn Christiansen

Fremragende behandling

★★★★★

Søren er en super nærværende og virkelig dygtig tandlæge, der informere, giver omsorg og samtidig laver komplicerede behandlinger.
Jeg vil helst ikke komme igen – men skal jeg, bliver det hos Søren og hans team.

Mette Bygum Morgen

Den bedste tandklinik, der findes

★★★★★

Jeg har altid haft lidt tandlægeskræk efter nogle dårlige oplevelser hos skoletandlægen, og Schiffs er et sted, hvor man virkelig føler sig tryk. Der er en behagelig og afslappet stemning, og personalet er altid venligt og imødekommende. Der bliver godt hensyn til én – man får altid at vide, hvad der skal ske, og man får lov til at tage de pauser, som man har brug for. P.S. Rigtig fed idé med åbent hus på Sct. Michaels Nat.

Emil Skov Teisen

Meget tilfreds

★★★★★

Kontaktede klinikken en mandag i august fordi jeg havde tandpine og fik en tid samme dag hos min faste tandlæge Agneta Ruud. Hun tog et røntgen billede, men kunne ikke se noget, og vi blev enige om at jeg nok havde været lidt for grundig med tandstik.

Dagen efter er mine smerter taget voldsomt til, jeg ringer igen til klinikken, hvor den søde dame i den anden ende, lover mig at snakke med Agneta og så ringe tilbage. Utålmodig som jeg var, pga voldsomme smerter, ringer jeg se…lv tilbage igen, og får den besked, at når mine smerter er så voldsomme, skal jeg kikkes på igen, og får en tid kl 18.50 samme dag. Da jeg kommer i stolen igen, viser et nyt røntgen billede, at jeg har rodspids betændelse i en tand med krone på. Agneta åbner straks tanden op og starter behandlingen af en rodbehandling. Jeg går derfra 1 time senere, lang over lukketid og Agnetas fyraften, uden smerter. Vi er nået til vejs ende med rodbehandlingen og jeg er meget tilfreds. Agneta giver sig altid rigtig god tid, og forklarer hele vejen igennem en behandling hvad hun laver.
Jeg kan klart anbefale Schiffs tandlæge klinik, og specielt tandlæge Agneta Ruud.Her er der tid til patienterne og altid smilende personale

Lykke Kristoffersen